Vacatures

Uitvoering

De dynamiek van grote projecten

Al een tijdje was ik op zoek naar een uitdaging waar ik meer in kon groeien en waar ik dichter bij de uitvoering kon staan. Ik kwam in contact met Optimus en was gelijk enthousiast. Vooral het verhaal over de dynamiek in grote projecten sprak mij erg aan. Gelijk mocht ik starten als werkvoorbereider in het team van de tunnelinstallaties op een van onze grootste projecten, BAAK. Het is complex, dynamisch en het daagt me echt uit. De mentaliteit hier is, ga het maar proberen en je mag fouten maken.

Vrij in het begin kreeg ik de verantwoordelijkheid om de verhuizing te regelen van twee keten. Het waren bedienketen en deze stonden vol met dure en belangrijke apparatuur. Het was een uitdagende taak waarbij ik veel moest uitzoeken, zeker voor een beginnende werkvoorbereider. Uiteindelijk is het gelukt om het tot een succes te brengen. Door de vrijheid die ik hier krijg merk ik echt dat ik al veel ontwikkeling heb doorgemaakt.

Hier bij BAAK draait het echt om teamwerk. Je moet met alle facetten en disciplines rekening houden. Als werkvoorbereider ben je hier ook echt de schakel tussen al die teams. Je brengt de voortgang door zaken te regelen waardoor de uitvoering weer verder kan. Onlangs hadden wij een complexe situatie. Bij een van onze tunnels hadden ze het plafond verlaagd en daardoor konden de camerasteunen niet meer geïnstalleerd worden. Dit lossen wij dan echt samen op.

Mijn leukste moment bij BAAK vind ik moeilijk om te kiezen, eigenlijk vind ik alles wel leuk.  Van administratie tot uitzoeken wie de beste partij is voor het product wat je moet hebben. Het werk is een soort puzzel. Misschien ga ik volgend jaar naar DVM installaties. Weer iets nieuws wat ik kan leren en mezelf in kan vastbijten.

Door deze kansen en dynamische omgeving sta ik elke maandag weer op met veel zin in een nieuwe week. Schouders eronder en weer door!

Suzanne Dane

Vacatures

Start je eigen verhaal bij Optimus Infra. Check de vacatures!

Optimistische verhalen

Maak kennis met de optimisten van Optimus Infra.